Helsinki Hacklab perusteilla

Helsinki Hacklab perusteilla

Helsinki Hacklab LogoHelsinki Hacklabin tavoitteena on rakentaa Helsinkiin työpaja jossa jäsenet pystyvät rakentamaan erilaisia teknisiä projekteja yhdessä tai itse. Ajatuksena on myös harrastaa ideoidenvaihtoa ja muuta sosiaalista kanssakäymistä, pitää avoimia koulutustilaisuuksia ja tehdä materiaalin ja työkalujen yhteistilauksia. Inspiraationamme ovat lukuisat samankaltaiset tilat maailmalla, joita kutsutaan hakkeritiloiksi (hackerspaces) tai FabLabeiksi.

Tilan hankinnan helpoittamiseksi pidettiin 17.1.2010 Helsinki Hacklab ry:n perustamiskokous. Kun yhdistyksen rekisteröinti on saatu päätökseen (arvioitu käsittelyaika PRH:ssa on noin 2-4 kuukautta), voimme aloittaa tilan hankintaan tähtäävät valmistelut.

Parhaiten saat tietoa toiminnastamme liittymällä Suomen Hacklabien postituslistalle, wikistämme sekä näiltä nettisivuilta. Vapaamuotoisempaa keskustelua käydään tapahtumissamme sekä IRC-kanavallamme #helsinkihacklab @ IRCnet.

Missä Helsinki Hacklab sijaitsee?

Helsinki Hacklabilla ei vielä ole omia tiloja. Kun meillä on tarpeeksi jäseniä kasassa, aiomme vuokrata sopivan tilan Helsingistä, hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tavoitteena on löytää tarpeeksi iso tila kohtuullisella kuukausivuokralla. Sitä ennen järjestämme avoimia tilaisuuksia eri puolilla Helsinkiä.

Miten pääsen jäseneksi?

Ohjeet löytyvät liittymissivulta.

Comments are closed.