Arduinoa&elektroniikkaa viikonloppuna 24. ja 25. tammikuuta

Arduinoa&elektroniikkaa viikonloppuna 24. ja 25. tammikuuta

Helsinki Hacklab järjestää kaikille avoimet Arduino- ja elektroniikkakurssit 24. ja 25. tammikuuta Takkatiellä. Ensimmäistä kertaa omissa, hienoissa tiloissa seuraavasti:

Lauantain sessiossa tutustutaan Arduinon ihmeelliseen maailmaan ja tehdään kytkentöjä leipälaudalla. Et tarvitse välttämättä omaa Arduino-korttia, me lainaamme sinulle opiskelupäivän ajaksi. Tarvitset kuitenkin oman tietokoneen. Sunnuntaina on tarjolla tietoa elektroniikan alkeista. Molemmista päivistä on lisätietoa omilla ilmoittautumissivuillaan. Linkit löytyvät ylempää. Totta kai molemmille kursseille saa ilmoittautua.

Kurssit ovat maksuttomia, mutta edellytämme ilmottautumista etukäteen. Sen teet helposti ylläolevien linkkien kautta jättämällä nimen ja sähköpostiosoitteen. Näin haluamme järjestäjiänä varmistua, että osallistujille on tilaa. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos et pääse, niin ole ystävällinen ja peruuta. Kerrot sen yhdellä maililla. Tämä voi mahdollistaa jolle-kulle-halukkaalle osallistumisen.

Pitäjänmäelle pääsee kätevästi A- ja L-lähijunilla. Asemalta on reipas 5 minuutin kävelymatka. Bussit tulevat lähelle niin Helsingin keskustan suunnasta kuin Espoon puoleltakin. Mikäli tulet omalla autolla, niin labin läheisyydessä on parkkipaikkoja.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseista niin mailaa: kurssit (at) helsinki.hacklab.fi

 

One thought on “Arduinoa&elektroniikkaa viikonloppuna 24. ja 25. tammikuuta

Comments are closed.

Comments are closed.