Vuoden ensimmäiset kurssit

Vuoden ensimmäiset kurssit

Pepakuraa cossaajille

Update!
Course will be held on 27.-28.2. starting at 12:00.
No registering, no fees, just come there.

In short: Pepakura paper craft course targeted for larp people. Can also be held in English if requested. Will be held in February or March: give your date suggestions here.

20150700_pepakura_esimerkki_kypara
Paperi vaihtoehtona 3D-tulostamiselle

Tule opettelemaan kartongista taiteltujen ja leikattujen larppiasujen tai muiden paperiesineiden rakentamista! Paperisilla malleilla kokorajoitukset eivät tule yhtä nopeasti vastaan kuin 3D-tulostamisessa. Pepakura on Windosissa (myös virtuaalikoneessa) toimiva ohjelma, jonka avulla ennalta valmisteltu 3D-malli siirretään paperille leikattavaksi. Kurssilla autetaan tarvittaessa löytämään 3D-malli kokeilua varten.

Valmis malli viimeistellään kittaamalla, hiomalla, maalaamalla ja lakkaamalla. Viimeistelytyövaiheiden tekemiseen ei toistaiseksi ole mahdollisuuksia Hacklabin omissa työtiloissa.

Digitaalitekniikka-2

Uusi kurssi Digitaalitekniikka-1, Logiikkapiirien alkeet -kurssin käyneille tai asiaan aiemmin perehtyneille. Tällä kertaa aiheena ovat ohjelmoitavat CPLD- ja FPGA-piirit Verilog-kielellä.

Vielä muuta?

Discoursessa on lisäksi listattuna muita tapahtumia ja toistuvia koulutuksia, katso lisää https://discourse.hacklab.fi/.

Comments are closed.