Aktiivisen analogielektroniikan kurssit käynnistyvät tällä viikolla (4.5. ->)

Aktiivisen analogielektroniikan kurssit käynnistyvät tällä viikolla (4.5. ->)

Keskiviikosta 4.5. eteenpäin käynnistyy uusi kurssisarja otsikolla “Aktiivinen analogielektroniikka 2”. Kurssilla otetaan haltuun aktiivisilla analogikytkennöillä toteutettua toiminnallisuutta kuten erilaisia vahvistimia, oskillaattoreita, komparaattoreita ja muuta mitä tarvitaan hyvinkin erilaisten mutta hieman alkeita vaativampien projektien toteutuksessa.

Kurssilla käydään myös läpi analogisen laskennan ja signaalimuokkauksen periaatteita ja käytännön toteutuksia. Näitä tarvitaan mm. sovitettaessa reaalimaailman tapahtumia erilaisten laitteiden ohjausohjelmiin.

Jatkokurssilla perehdytään säätöteorian alkeisiin ja systeemien dynamiikkaan, mutta siitä aikanaan erillinen kurssi-ilmoitus.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita aloittamaan kurssia 4.5. klo 18.00 eteenpöin labilla. Jollet kerkiä ensimmäiseen istuntoon, niin myöhemminkin ehtii kyllä mukaan. Kevätkauden kurssit pidetään keskiviikkoisin poikkeuksena jo muille tilaisuuksille varatut keskiviikot. Nämä näkyvät tarkemmin tapahtumakalenterista tällä saitilla.

Comments are closed.