Hacklabin siivousviikonloppu ohi

Hacklabin siivousviikonloppu ohi

Hacklabilla pidettiin siivoustalkoot syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ulos saatiin paljon elektroniikka- ja metalliromua sekä muuta turhaa tavaraa.

Metallityön tila on nyt raivattu avarammaksi ja työskentely on huomattavasti helpompaa kuin ennen. Pyörillä kulkevat laitteet liikkuvat tarvittaessa helposti sivuun ja mahdollistavat tehokkaamman tilankäytön.

Edistystä tapahtui metallipuolen lisäksi puutyötilassa. Lautatavaran säilytykseen on nyt uusi hyllyratkaisu. Kompressorin ääni todettiin ennalta pelättyä vähemmän kovaksi, joten nyt voimme aloittaa paineilmaverkon suunnittelua tosissamme.

Hacklabit Jyväskylästä ja Virroilta kävivät hakemassa itselleen kasan tavaroita omiin kaupunkeihinsa. Kuormien mukana lähti mm. yksi karkkiautomaatti. Erilaisia pöytiä ja muuta tavaraa löytyy edelleen, ja niitä voi tulla hakemaan. Lisäksi löytyisi yksi ylimääräinen vanha oranssi Helsingin metron näyttötaulu sekä siihen kuuluva kello, jotka eivät päässeet mukaan näihin kuormiin. Helsingin läbillä on jo yksi näyttö asennettuna keittöön, tämä toinen saisi lähteä uuteen kotiin.

Discourse
Kattavampi lista viikonlopun aikaansaannoksista löytyy foorumista
Kuvia viikonlopulta
Lauantai
Sunnuntai

Iso kiitos kaikille jotka osallistuivat! Auttajia oli molempina talkoopäivinä paikalla mukavan paljon.

Comments are closed.