Avainjäsenen hakemus

Jäseneksi hyväksytyt henkilöt voivat hakea lisäksi avainjäsenyyttä Helsinki Hacklabissa. Hae avainjäsenyyttä tällä lomakkeella.

Valitse kuukausittaisen maksusi hinta. Työssäkäyville henkilöille suositellaan avaimen perushintaa, mutta valinnan saat tehdä täysin itse. Hakemukseen ei tarvita tietoa alennuksen hakemisen syystä.

Pyydämme tulemaan jokin tiistai-ilta avoimeen tapaamiseemme ja esittäytymään omatoimisesti hallituslaisille. Ohjeet maksamiseen saat hallituksen kokouksen käsiteltyä hakemuksesi. Jos hakemukseesi ei ole vastattu kahden viikon sisällä, voit lähettää hallitukselle asiasta muistutuksen. Huom! Avainmaksut maksetaan eri tilille kuin jäsenmaksut – älä tee omatoimista maksua ennen kuin olet saanut ohjeet ja oman viitenumerosi. Ohjeet saatuasi tee toistuva maksu verkkopankissasi ja aseta eräpäiväksi mieluiten kuukauden alkuvaiheen päivä.

Uusi avainjäsen
Sinun on ensin oltava jäsen Helsinki Hacklabissa / You need to be a member of Helsinki Hacklab first