Yhteystiedot

Tilan käyntiosoite

Helsinki Hacklabin katuosoite on Takkatie 18. Ovi tilaan rakennuksen takana.

  • Pitäjänmäen yritysalue, oven löydät frisbeekaupan takapihalta
  • Kartta
  • Reittiopas

Postiosoite

Sijainti @ Google Street View
Sijainti @ OpenStreetMap

Helsinki Hacklab ry.
Takkatie 18
00370 Helsinki


Näytä isommalla kartalla: OpenStreetMap

Kerhotilan oma käyntiovi sijaitsee talon takana (Frisbeekaupan rakennus), ja ovikelloa soittamalla pääsee sisään kunhan joku vain on paikalla. Yhdistyksen puhelinnumero on +358 45 209 2929, johon voi soittaa tarvittaessa. Puhelin sijaitsee yhdistyksen tiloissa ja siihen vastaa kuka ensimmäisenä kerkeää.

Tilan ulko-ovi sijaitsee rakennuksen takana

Tilan ulko-ovi sijaitsee rakennuksen takana

Useat aktiivit ja hallituksen jäsenet ovat myös lähes aina tavoitettavissa IRC-kanavalla #helsinki.hacklab.fi @ Freenode, joka on yli sadan jäsenen kanava ja yhdistyksen tärkein kommunkaatioväline. Suomen hackerspaceilla on myös yhteinen kanava #hacklab.fi @ freenode, jota kannattaa käyttää kysymyksien esittämiseen laajemmin. Jos IRC ei ole tuttu kommunikointiväline niin helpoin tie kanavalle löytyy sivulla: IRC (webclient). Vähemmän kiireisten asioiden kanssa yhdistykseen voi ottaa yhteyttä kaikkien Suomen Hacklabien yhteisen verkkokeskustelusivun avulla.

Tilaan tutustuminen

Hacklab järjestää joka tiistai avoimen jäsenillan jonne saa kuka tahansa tulla tutustumaan toimintaamme. Ei siis tarvitse olla jäsen päästäkseen sisälle toimintaan, vaan paikalla saa käydä useampiakin kertoja tutustumassa tiloihin ja ihmisiin. Muista ottaa kaverisikin mukaan! Poikkeusaikatauluista pyritään tiedottamaan milloin mitenkin, mutta pääsääntöisesti tapahtumamme on listattuna kalenteriimme. Juhlapyhinä ym. poikkeusajankohtina pyydämme ottamaan ennakkoon selvää, onko paikalla mahdollisesti ketään vai ei.

Ikäraja Ja TURVALLISUUS

Läbillä ei ole ikärajaa, mutta lapsia tuodessa on syytä huomioida pari asiaa. Päätoimisesti labin toiminta ei ole ohjattua (poikkeuksena esimerkiksi kurssit), vaan kaikki tekevät projektejaan itsenäisesti ja yhdessä opiskellen. Tiloissa on paljon erilaisia potentiaalisesti vaarallisia työkaluja ja monet niistä ovat sähkökäyttöisiä ja ammattikäyttöön tarkoitettuja. Niitä ei tule käyttää ilman asianmukaista osaamista, tarvittaessa kysy aina muilta neuvoa. Pieniä naarmuja ja kolhuja on toki sattunut, mutta mitään vakavaa ei ole toistaiseksi tapahtunut, eikä toivota tapahtuvan.

Tilan säännöt voit lukea tästä sekä Hacklabin turvallisuusohjeisiin voit tutustua täältä.

Hallituksen yhteystiedot

Kaikissa yhdistyksen toimintaan liittyvissä asioissa suosittelemme olemaan yhteydessä yhdistyksen hallitukseen. Helpoiten ja nopeiten yhdistyksen hallitukseen saa yhteyden sähköpostiosoitteesta:
(hallituksen meiliosoite)
Viestisi ohjautuu kaikille hallituksen jäsenille. Suoraan jäsenillemme tarkoitetut viestit pyydetään lähetettäväksi foorumillemme discourse.hacklab.fi. Emme välitä sähköposteja jäsenillemme puolestasi. Emme myöskään välitä työvoimaa, etsi työntekijöitä projekteillesi emmekä tee niitä puolestasi.