Tukijat ja lahjoitukset

Tukijat ja lahjoitukset

Helsinki Hacklab ry haluaa kiittää seuraavia toimintamme tukijoita.

OP Uusimaa

Helsinki Hacklab kiittää OP Uusimaa:ta yhteisöavustuksestaan

upcloud
UpCloud
Helsinki Hacklab kiittää UpCloudia palvelinkapasiteetista!

Suomen_Kulttuurirahaston_logo
Suomen Kulttuurirahasto
Suomen Kulttuurirahasto myönsi vuonna 2016 apurahan tulityötilan, metallityöhuoneen ja puuverstaan rakentamiseen sekä niihin hankittaviin työkaluihin.

Taike logo
Taiteen edistämiskeskus
Taiteen edistämiskeskus (Taike) on myöntänyt avustusta vuonna 2017 työtilan kehittämiseen, tapahtumiin ja hacklab.fi-yhteistyöhön. Taike jakaa apurahoja ammattitaiteilijoille ja avustuksia taiteen alan yhteisöille.

Fuugin säätiö

Fuugin säätiö on avustanut Helsinki Hacklabia uusien laitteiden hankkimisessa, sähkölukon ja muuttoremontin kustannuksissa. Säätiön avustuksella labille on saatu esimerkiksi Rolandin tarraleikkuri.

Fuugin säätiö jakaa vuosittain apurahoja avoimen lähdekoodin kehittämiseksi, erityisesti suomalaisia hyödyttävällä tavalla.

Helsinki Hacklabia Fuugin säätiö on tukenut vuosina 2013 ja 2014.

Minela Säätiö

Minela Säätiö on tukenut toimintaamme vuoden 2014 joulukuussa. Avustuksella on hankittu mm. Arduino-lautoja ja muuuta laitteistoa nuorisolle suunnattua koulutusta varten, rakennettu tilaa viihtyisämmäksi ja uusittu työkaluja.

Tide Oy

Tide Oy on lahjoittanut ja sponsoroinut NFC-avaintemme hankintaa. Avaimia käytetään sähkölukon avaamiseen ja muiden käyttöoikeuksien jakamiseen jäsenille.

SVV

SVV oy logoHelsinki Hacklab on tehnyt yhteistyötä Suomen Videoviestintä Oy SVV:n kanssa tapahtumissa ja laitekehityksessä. SVV on kotimaassa ja kansainvälisesti toimiva esitystekniikan ammattilainen.

Linear Techonology

linear_logoLinear Technology on sponsoroinut yhdistyksellemme demoboard-levyjä.

YLEISELEKTRONIIKKA

Yleiselektroniikka tarjoaa yhdistystämme varten järjestellyn nopean tavan hankkia komponentteja ja muita elektroniikkatuotteita myös pienemmissä erissä.

Muut

Helsinki Hacklab ry. on saanut historiansa aikana lahjoituksia yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä. Kiitämme kaikkia toimintaamme tukeneita tahoja!

Otamme vastaan lahjoituksia

Uusi labin logolla varustettu monivärinen kangasmerkki kiinnitettynä reppuun.
Kangasmerkkejä saatavilla!

Myymme kannatustuotteita toimintamme tukemiseksi. Myynnissä myös kangasmerkkejä! Kannatustuotteiden ostaminen

Yhdistyksen hallitukselle saa tarjota tarpeettomiksi jääneitä elektroniikan komponentteja, mittalaitteita ja työkaluja, sekä puun tai metallin työstämiseen tarkoitettuja sähkö- ja käsityökaluja.

Olemme kiinnostuneita myös kaikenlaisesta muusta tarpeellisesta, kuten: pienrauta, jalopuu, akryylilevyt, tekniikkalegot, kemikaalit, ompelutarvikkeet, musiikki-instrumentit ja studiolaitteet, taloustavarat ynnä muuta. Ehjiä tietokoneita, oheislaitteita, laitejohtoja ja kirjallisuutta saa myös tarjota, mutta niitä otetaan vastaan vain rajatusti.

Lähetä sähköpostia ensin hallitukselle ja laita mukaan linkki kuvaan tarjolla olevasta lahjoituksesta. Yhdistykselle lahjoitetut tavarat siirtyvät yhdistyksen omaisuudeksi. Osa meille lahjoitetusta tavarasta voidaan jakaa muiden kaupunkien hacklabeille tarpeiden mukaan. Joissain aivan erityisissä erikoistapauksissa lahjoitettavalle tavaralle voi asettaa ehtoja.