Yhteystiedot

Yhteystiedot

Tilan käyntiosoite

Helsinki Hacklabin katuosoite on Takkatie 18. Ovi tilaan rakennuksen takana.

  • Sijaitsemme Pitäjänmäen yritysalueella, Pitäjänmäen ja Mäkkylän rautatieasemien läheisyydessä, ja lähellä pysähtyy myös poikittaisliikenteen bussi 550
  • Löydät meidät frisbeekaupan rakennuksen takapihalta
  • Kartta
  • Reittiopas
  • Lataa tästä vCard yhteystietoineen

Avoimina tiistai-iltoina paikalle saa tulla kuka tahansa, jäsenyydestä riippumatta ja ilman ennakkoon ilmoittamista. Avoimet illat alkavat 17:00 Pidämme halukkaille esittelykierroksia ja kerromme mielellämme työtilan tarjoamista mahdollisuuksista.


View Larger Map


Näytä isommalla kartalla: OpenStreetMap

Kerhotilan oma käyntiovi sijaitsee talon takana (Frisbeekaupan rakennus), ja ovikelloa soittamalla pääsee sisään kunhan joku vain on paikalla. Yhdistyksen puhelinnumero on +358 44 912 9922, johon voi soittaa tarvittaessa. Puhelin sijaitsee yhdistyksen tiloissa ja siihen vastaa kuka ensimmäisenä kerkeää. Puhelimesta voi lähinnä kysellä, onko ketään juuri sillä hetkellä paikalla, ja kaikki muut kyselyt on paras ohjata hallituksen sähköpostiin. Emme vastaa tekstiviesteihin – lähetä sähköpostia tai kysy asiaa muilta jäseniltä.

Tilan ulko-ovi sijaitsee rakennuksen takana
Huom! Tilan käyntiovi sijaitsee rakennuksen takana

Postiosoite

Sijainti @

Google Street View


Sijainti @ OpenStreetMap

Helsinki Hacklab ry.
Takkatie 18
00370 Helsinki

Y-tunnus: 2346395-6

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite

  • Verkkolaskuosoite: 003723463956
  • OVT-tunnus: 003723463956
  • Operaattori: APIX Messaging Oy (003723327487)

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Handelsbanken tai Paikallisosuuspankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Ota yhteyttä

Useat aktiivit ja hallituksen jäsenet ovat myös lähes aina tavoitettavissa IRC-kanavalla #helsinki.hacklab.fi @ IRCNet, joka on yli sadan jäsenen kanava ja yhdistyksen tärkein kommunkaatioväline. Suomen hackerspaceilla on myös yhteinen kanava #hacklab.fi @ freenode, jota kannattaa käyttää kysymyksien esittämiseen laajemmin. Jos IRC ei ole tuttu kommunikointiväline niin helpoin tie kanavalle löytyy sivulla: IRC (webclient). Vähemmän kiireisten asioiden kanssa yhdistykseen voi ottaa yhteyttä kaikkien Suomen Hacklabien yhteisen verkkokeskustelusivun avulla.

Tilaan tutustuminen

Hacklab järjestää joka tiistai avoimen jäsenillan jonne saa kuka tahansa tulla tutustumaan toimintaamme. Ei siis tarvitse olla jäsen päästäkseen sisälle toimintaan, vaan paikalla saa käydä useampiakin kertoja tutustumassa tiloihin ja ihmisiin. Muista ottaa kaverisikin mukaan! Poikkeusaikatauluista pyritään tiedottamaan milloin mitenkin.

Tiistain osuessa isompien juhlapyhien ym. poikkeusajankohtien aikaan pyydämme seuraamaan tiedotusta tai ottamaan muutoin ennakkoon selvää, onko paikalla mahdollisesti ketään vai ei. Jokaviikkoisten avoimien tiistai-iltojen järjestämisessä ei ole ollut katkoksia viime vuosina. Ryhmien vierailuista suositellaan ilmoittamaan etukäteen.

Hallituksen yhteystiedot

Kaikissa yhdistyksen toimintaan liittyvissä asioissa suosittelemme olemaan yhteydessä yhdistyksen hallitukseen. Helpoiten ja nopeiten yhdistyksen hallitukseen saa yhteyden sähköpostiosoitteesta:
(hallituksen meiliosoite)
Viestisi ohjautuu kaikille hallituksen jäsenille. Suoraan jäsenillemme tarkoitetut viestit voit laittaa foorumillemme discourse.hacklab.fi.

Emme voi lähettää eteenpäin sähköposteja jäsenillemme puolestasi. Emme myöskään välitä työvoimaa emmekä etsi aktiivisesti työntekijöitä projekteillesi. Teemme kuitenkin mielellämme yhteistyötä ja autamme niitä, jotka pääsevät käymään kerhotilassamme esittelemässä ideaansa paikan päällä. Emme tavallisesti pysty osallistumaan pelkästään sähköpostitse esiteltyihin projekteihin, sillä emme pysty osoittamaan niihin vapaaehtoisia tekijöitä.

Turvallisuus ja ikäraja

Läbillä ei ole ikärajaa, mutta lapsia tuodessa on syytä huomioida pari asiaa. Päätoimisesti labin toiminta ei ole ohjattua (poikkeuksena esimerkiksi kurssit), vaan kaikki tekevät projektejaan itsenäisesti ja yhdessä opiskellen. Tiloissa on paljon erilaisia potentiaalisesti vaarallisia työkaluja ja monet niistä ovat sähkökäyttöisiä ja ammattikäyttöön tarkoitettuja. Niitä ei tule käyttää ilman asianmukaista osaamista, tarvittaessa kysy aina muilta neuvoa. Pieniä naarmuja ja kolhuja on toki sattunut, mutta mitään vakavaa ei ole toistaiseksi tapahtunut, eikä toivota tapahtuvan.