Ensi Hackviikonlopun teemana piirilevyjen valmistaminen

Ensi Hackviikonlopun teemana piirilevyjen valmistaminen

Ensi viikonloppuna vanhoilla tutuilla sekä uusilla kasvoilla on mahdollisuus syventyä Piirilevysuunnittelu on oma taiteenlajinsapiirilevyjen valmistamisen saloihin.

Lauantaina 9.2. pidetään klo 12 alkaen virallinen työpajaosuus seuraavalla agendalla:

Alkuun tarvitaan lyhyt teoriaosa, tavoiteaika 60 min. Tule silti ajoissa, koska kalvosulkeiset ovat pakolliset.

Sen jälkeen on luvassa käytäntöä, ensin varovasti ja sitten rohkeammin. Vaikka homma on periaatteessa nopeaa, kannattaa silti varata ihan reilusti aikaa. Iteroiminen on opettavaista.

Talo tarjoaa esimerkkiprojektina pienen pintaliitospiirilevyn, jolla syövytystä voi harjoitella. Onnistuneen syövytyksen jälkeen sen voi myös koota (komponentteja on tarjolla), jos haluaa harjoitella helppoa pintaliitosjuottamista tai tarvitsee hyödyttömän hauskan ledihärvelin.

Myös omien projektien syövyttäminen on mahdollista ja suotavaa, mutta silloin hacktakuu tietenkin raukeaa. Jos projektisi on valtavan suuri, tuothan oman kuparilevyn. Asioiden nopeuttamiseksi voit tulostaa valotusmaskin valmiiksi piirtoheitinkalvolle.

Sunnuntaina 10.2. on tarjolla vapaamuotoista työskentelyä saman tai eri aiheen kimpussa. Tätä voidaan ideoida tarkemmin lauantain aikana.

Huom: Vaikka hapolla lotraaminen on terveellistä ja turvallista, älä varmuuden vuoksi laita lempisukkiasi.

 

Comments are closed.