Browsed by
Month: December 2020

Toistaiseksi voimassa olevat ohjeet läbin käytöstä

Toistaiseksi voimassa olevat ohjeet läbin käytöstä

Kaupungin aikaisemmat rajoitukset on ilmoitettu jatkuvan nyt aikavälillä 30.11.2020–10.1.2021. Seuraavat ohjeet ovat kuitenkin voimassa toistaiseksi näistä aikarajoista riippumatta.

Seuraavat ohjeet koskevat avainjäseniä ja ovat voimassa toistaiseksi:

Edellisestä ohjeistuksesta poiketen, henkilökohtaisia projekteja on nyt mahdollista tehdä, mutta läbillä käytettävä aika on syytä minimoida. Työtilan infraan, työvälineisiin ym. liittyvät kehittämiset ovat edelleen suositeltavimipia. Omia tavaroitaan saa myös noutaa.

Kaikki vierailut on ilmoitettava etukäteen #lockdown-kanavalla Slackissa. Suosittelemme myös kertomaan, mitä olet aikeissa tehdä, jotta esimerkiksi vältymme ruuhkalta ja turhalta odottelulta laserhuoneen käytössä. Arvioi ilmoitettujen käyntien mukaan, onko tilassa turvallinen määrä henkilöitä vai ei. Ilmoittamalla vierailusi kanavalla pystymme myös tarvittaessa jäljittämään mahdollisia altistumisia. Läbin osittainen auki pitäminen perustuu kanavan käyttämiseen, ja järjestelyyn osallistuminen ratkaisee, voidaanko tällä varotoimella pärjätä vai joudutaanko linjauksia tiukentamaan.

Ryhmätyöskentely ja muut keskenään sovitut tapaamiset eivät ole sallittuja, mutta harkintaa voi käyttää esim. samassa taloudessa asuvien henkilöiden kesken.

Tiloissa tulee käyttää nenän ja suun peittävää maskia. Vältä ruuhka-aikoja ja työskentele hiljaisina hetkinä aina kun mahdollista.

Toistaiseksi avainjäsenet eivät saa tuoda tiloihin muita henkilöitä.

Perusjäseniä koskevat ohjeet:

Avoimia tiistai-iltoja tai muita tapahtumia ei järjestetä toistaiseksi. Pyritään järjestämään toimintaa etänä Slackissa ja muilla tavoin, seuraa keskustelua, ehdota ideoita ja osallistu vapaaehtoisena.