Avainjäseneksi?

• Haluatko olla mukana tukemassa Helsinki Hacklabin toiminnan jatkuvuutta ja mahdollistamassa työtilan olemassaoloa?
  • Pidätkö toimintaamme arvokkaana tai itsellesi hyödyllisenä?
  • Kiinnostaako pääsy pajalle mihin aikaan tahansa tai haluatko säilyttää omia tavaroitasi hyllyssä?
  • Oletko erityisen aktiivinen kävijä työtilassa?
  • Pidätkö tärkeänä, että yhdistys pystyy maksamaan vuokransa ja pitämään työkalut käyttökunnossa?

Jos vastasit kyllä johonkin kysymyksistä, voimme suositella avainjäsenyyden harkitsemista.

HKI Hacklab logoAvainjäsenet, tilanmaksajat, kuukausimaksajat jne. mahdollistavat yhdistyksen oman työtilan ylläpidon, ja lähes kokonaisuudessaan tilan vuokranmaksun. Ilman avainjäseniämme toimintamme olisi merkittävästi pienimuotoisempaa kuin nyt. Avainjäsenen etuihin kuuluu oman avaimen lisäksi mahdollisuus säilyttää henkilökohtaisille tavaroille varattuja SmartStore15-laatikoita omille projekteille, työvälineille ynnä muulle.

Oman avaimen voi saada suositushintaan 40 €/kk tai alennettuun hintaan hakijan oman ehdotuksen mukaisesti. Minimimaksuna olemme pitäneet toistaiseksi 20 € kuukaudessa. Emme tarvitse minkäänlaista selvitystä alennuksen hakemisen syystä. Avainta saa hakea kuka tahansa yhdistyksen jäsen tai sellaiseksi aikova.

Yhdistyksen talous

Yhdistyksemme toiminnan kiinteät kustannukset ovat noin 20 000 – 25 000 € vuodessa, joista valtaosa on tilavuokria. Kustannuksia tulee myös nettiyhteydestä, verkkopalveluista, jätehuollosta, taloustarvikkeista ja muista vastaavista menoista. Tämän summan lisäksi joudumme uusimaan ja hankkimaan työvälineitä ja niiden kuluvia osia tai muita tarvikkeita yhteisistä varoista.

Vuokranmaksu hoidetaan toiminnan jatkuuvuuden ja ennakoitavuuden vuoksi säännöllisistä, omilta jäseniltä kerätyistä maksuista. Emme käytä vuokranmaksuun varoja, jotka on saatu satunnaisesti meille mahdollisesti myönnetyistä avustuksista tai muusta ulkoisesta rahoituksesta. Alkuvuodesta tai liittymishetkellä kaikilta jäseniltä kerättävilä jäsenmaksuilla (

35 €

vuodessa) pystymme maksamaan korkeintaan noin kahden kuukauden edestä vuokraa. Loppuvuoden maksavat avainjäsenet.