3D-printtaus hackviikonloppu 14-15.1

3D-printtaus hackviikonloppu 14-15.1

Helsinki Hacklab järjestää joka kuukauden toisena viikonloppuna labilla hackviikonlopun, jolloin jäsenet tai jäsenyydestä kiinnostuneet voivat tulla koko viikonlopuksi rakentelemaan projekteja.  Ovia ollaan avaamassa ainakin 10-22 aikana lauantaina ja 12-18 sunnuntaina, mutta pitempäänkin voi jäädä.  Ja osoitehan on Nilsiänkatu 10 B.

Tämän hackviikonlopun teema on 3D printtaus.

Lauantaina 14.1 klo 14:00 alkaa OpenScad workshop, jossa opetetaan tekemään ohjelmallisia 3D malleja OpenScad työkalulla.  Jonkinlainen ohjelmointikokemus on suotavaa, mutta ei aivan välttämätöntä.  OpenScad kannattaa asentaa etukäteen omalle läppärille ja tuoda mukaan.

Workshopin jälkeen tehtyjä malleja voi tulostella Hacklabin Torsti nimisellä mendel mallisella 3D printterillä (materiaalimaksu 1€ metri, metri riittää oikein hyvin pieneen esineeseen, kovin isoja esineitä tuskin ehditään tulostaa jos osallistujia on monta).

Jos ihmisillä on 3D printteriprojekteja nurkissa, niin tämä viikonloppu on oiva tilaisuus keskustella niistä tai rakennella niitä labilla.

Tervetuloa!

Comments are closed.