Vierailu SATSin tiloihin ym. 2.9.2014

Vierailu SATSin tiloihin ym. 2.9.2014

Sisäänkäynti SATSin tilaan, pääovi
Sisäänkäynti

Helsinki Hacklab vieraili tiistai-iltana Suomen Avaruustutkimusseuran tiloissa Etelä-Haagassa. Yhdistys on vuokrannut samaa tilaa jo useamman vuosikymmenen ajan, mikä näkyi hienosti myös tilan arkeologiassa ja yleisessä patinassa. Tässä lyhytsanainen kuvareportaasi niille, jotka eivät päässeet paikalle.

kuva vanhasta satsin sorvistalisää kirjahyllyä satsin tiloissavielä enemmän kirjahyllyä satsin tiloissa
työpöytä, yleiskuva, satsin tilatvanha pylväsporakoneLiitutaulu satsin tiloissatyöpöydän lähikuva satsin tiloissa

Labilla ehti myös tapahtua viikkotapaamisessa. Olohuoneessa säädettiin NFC-laitteiden kanssa, Anacron oli tällä kertaa ostanut oman Amigan ja elehuoneessa lajiteltiin ja täydennettiin pintaliitoskomponenttien valikoimaa.

lähikuva smt-laatkosta toinen amiga

Comments are closed.