Nyt leikkimään, Legot ovat tulleet!

Nyt leikkimään, Legot ovat tulleet!

Lego Mindstorm EV3

Labille on saatu Minela Säätiön avustuksella kaksi Legon Mindstorms -koulutuspakettia joista löytyy EV3-robotit. Niitä voi kokeilla ja käpistellä vapaasti. Äkkiseltään robotit voivat tuntua hiukan hankalalta lähestyä, joten hacklab järjestää aiheesta workshoppeja myöhemmin. Seuraa siis tätä blogia ja ilmoittaudu mukaan.

2 thoughts on “Nyt leikkimään, Legot ovat tulleet!

  1. Moro. Milloinka teillä on tulossa Mindstorms iltamaa. Kiinnostusta löytyisi.

    1. Lego-insinöörimme on ollut aika kiireinen (gradu kesken muistaakseni). Voit avata aiheesta keskustelun sivulla discourse.hacklab.fi, asia etenee sitä kautta ehkä parhaiten. Vanhojen blogipostausten kommenteissa ne eivät oikein saa näkyvyyttä. 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.