Jyrsintää, uusia laitteita ja juttu lehdessä

Jyrsintää, uusia laitteita ja juttu lehdessä

Viimeisen parin kuukauden ajan läbillä ei ole muuhun osattu keskittyä kuin jyrsintään. Tämän viikon avoimessa tiistai-illassa säädettiin Lottaan yhteyttä läppärillä, jotta varsinkin pidemmät ja monimutkaisemmat ohjelmat voitaisiin jatkossa ajaa kätevämmin suoraan työstökeskukseen. Pumppaamon rakentamisen jäljiltä jäänyt suuri kivi keittiön lattialla alkoi häiritsemään vihdoin sen verran paljon, että löytyi energia työntää se ovesta ulos. Lahjoitustavarana meille ilmestyi iso kasa PACE:n juotos- ja korjausasemia. Ylimääräiset jaamme muiden kaupunkien läbeille kiinnostuksen mukaan. Kuvia tiistailta Flickr:ssä.

jssmk ja Kremmen SK:n kuvassa
Metronäyttö raahattiin elehuoneeseen kuvaa varten

Helsinki Hacklab oli mukana viime viikon perjantaina ilmestyneen Suomen Kuvalehden (46/2015) jutussa jakamistaloudesta, eli kuinka kaikkea ei tarvitse omistaa itse. Saatiin lehteen sivun kokoinen kuva allekirjoittaneesta, Kremmenistä, elehuoneesta, metronäytöstä ja yleisestä sotkusta.

Chadez toi keskiviikkona läbille oman CNC-metallijyrsimensä, joka pitää ensin huoltaa käyttökuntoon. Erona Lottaan on pienemmän koon lisäksi suurempi karanopeus. Keskiviikon CNC-kurssin lopputuloksena saatiin ryhmätyönä aikaan tarkaksi kuutioksi jyrsitty alumiininpala. Loput kuvat keskiviikolta omassa albumissaan.

Comments are closed.