Model Expo -viikonloppu ja koulutustilan uusi ilme

Model Expo -viikonloppu ja koulutustilan uusi ilme

TaittopöytäKoulutustilaan on hankittu Taiken myöntämällä avustuksella taittojalkaisia pöytiä. Tilassa voi nyt mahtua istumaan vähän isompikin ryhmä ilman aiempaa ahtautta. Pöytiä saatiin hankittua aluksi viisi kappaletta, ja katsotaan onko tarvetta vielä useammalle myöhemmin.

Model Expo ja hacklab.fi-toimintaa huhtikuussa

Huhtikuussa on tiedossa viikonloppu Model Expon ja hacklab.fi-yhteistyön merkeissä. Perjantaista sunnuntaihin kestävä Model Expo järjestetään Messukeskuksessa 21.-23.4.2017, ja hacklabit ovat Avaruustutkimusseuran kanssa taas paikalla esittelemässä toimintaansa.

Samanaikaisesti Helsingin läbillä järjestetään suunnittelu- ja kehittämistapahtuma Asylumin – eli hacklabien (ja muidenkin yhdistysten) tarpeisiin kehitetyn jäsentietojen hallintajärjestelmän – uusien toimintojen kanssa. Samalla voidaan keskustella hacklab.fi-yhteistyön tulevista suunnista ennen kesän HSF:ää.

Ilmoittaudu mukaan sekä Expon ständipäivystykseen ja Asylum-hackathoniin vastaamalla discoursessa viestiketjuun: https://discourse.hacklab.fi/t/model-expo-ja-asylum-viikonloppu-21-23-4-2017/615

Comments are closed.