Kohti syksyä!

Kohti syksyä!

Olisi taas päivityksen paikka! vaikka kesä on ollut toistaiseksi varsin kylmä niin meillä hacklabilla on ollut oikein lämmin tunnelma, johtuen lähinnä ilmastoinnin puutteesta…

Oli tässä jotain oikeaakin asiaa, nimittäin näyttää siltä että valitettavasti Helsingin, Tampereen ja Turun Hackerspacet eivät pidä tällä kertaa ständiä esillä Assembly Demoparty -tapahtumassa. Tämä johtuu siitä että perinteistä “hobby corneria” ei tänä vuonna enää ole ja se tarkoittaa että hackerspaceille ei enää löydy ilmaista ständipaikkaa.

Valitettavasti ajanpuutteen ja laiskuutemme vuoksi emme ole pystyneet etsimään sponsoria ja nyt se on luultavasti jo liian myöhäistä – joten näillä näkymin emme osallistu tapahtumaan, pahoittelut.

Seuraava tapahtuma jossa kerromme kuulumisia ja esittelemme viimeisimpiä tuotoksia on näillä näkymin Kaapelitehtaalla 20.-21.10. järjestettävä tee-se-itse -kulttuuriin keskittyvä WÄRK:fest joka on jatke suosituille ALT Partyille.

Vielä kun lomaa on jäljellä niin nyt viimeistään on hyvä aika tulla tutustumaan Helsinki Hacklabin tiloihin, järjestämme perinteiseen tapaan joka tiistai avoimen päivän jolloin tilaan ja jengiin voi tulla tutustumaan ja mielellään siivoamaan kiitos…

Comments are closed.