Tervetuloa tutustumaan labin tiloihin viikonloppuna!

Tervetuloa tutustumaan labin tiloihin viikonloppuna!

Kuva elektroniikan alkeet kurssilta 4.3.2012Järjestämme tulevana viikonloppuna ( la 8. – su 9.9. ) hackviikonlopun jolloin on myös mahdollista tulla tutustumaan Helsinki hacklabin tiloihin ja toimintaan, tervetuloa!

“Helsinki Hacklab pitää joka kuukausi Hackviikonlopun jolloin kaikki jäsenet voivat tulla labille viikonlopuksi rakentelemaan omia projekteitaan, tai projekteja jonkin yhteisen teeman pohjalta. Labilla on joku ovia avaamassa lauantaina ja sunnuntaina ainakin klo 12-18. Myöhemmäksikin voi toki jäädä, ja jos on omat avaimet voi tietenkin tulla aikaisemminkin. Perheenjäseniä ja tuttavia voi halutessaan tuoda mukanaan”

Osoite on Nilsiänkatu 10 B ja ovea saa auki kun soittaa hacklabin puhelinnumeroon joka löytyy ovesta.

Comments are closed.