Yleistä muuttoinfoa / Hacklab suljettu 10. – 20.10.

Yleistä muuttoinfoa / Hacklab suljettu 10. – 20.10.

TT18-v1.0-viisto-palkitTässä hieman koostettua tietoa niille jotka eivät ole aktiivisesti Hacklabin muutossa mukana. Jos jollekkin on vielä epäselvää niin Hacklab on saanut uudet tilat Pitäjänmäestä osoitteesta Takkatie 18 ja sinne ollaan parhaillaan muuttamassa.

Uusista tiloista on kyhätty nopea video youtubeen niille jotka eivät tilassa ole päässeet vielä käymään syystä tai toisesta.

Hacklab on muuton aikana kiinni 10. – 20.10. eli avointa tiistaita, Deeppiä tai muutakaan tavallista toimintaa ei ole. Discourseen päivitetään uusimmat tiedot muuttoa koskien, eli kannattaa seurata sitä jos asia kiinnostaa. Huoneiden lopulliset sijainnit on vielä auki ja tällä hetkellä tiloissa puuhataan seinien kaatelun ja lattiavaihtoehtojen parissa.

Jos haluat auttaa muutossa tavalla tai toisella niin ilmaise kiinnostuksesi Discoursen puolella.Suurin muuttorutistus on näillä näkymin 18.-19. lokakuuta, erityisesti lauantaina.

Jos sinulla sattuu olemaan läbillä jotain henkilökohtaista omaisuutta joka ei ole asianmukaisesti standardilaatikkoon pakattuna, hae se pois mieluummin heti. Missään tapauksessa se ei tule päätymään muuttokuorman kanssa uuteen osoitteeseen. Standardilaatikoiden varasto muutetaan yhteisvoimin.

Comments are closed.