Avainjäsenyyden uudet lisäehdot

Avainjäsenyyden uudet lisäehdot

Additional requirements for key membership

Haluatko uudeksi avainjäseneksi? Edellytämme jatkossa hakijalta, että hänet on hyväksytty jäseneksi ennen haastattelupäivää, ja että hänellä ei ole rästissä maksamattomia jäsenmaksuja. Jäsenmaksujen rekisteröitymisessä voi kestää yli 30 päivää, joten odotteluajan kannattaa käyttää esimerkiksi tutustumalla tilaan ja sen kävijöihin, jotta saat samalla parhaan mahdollisen alun avainjäsenyydellesi ja itsenäiselle työskentelylle.

Do you want to become a key member? We now require from the applicant, that they’ve been accepted as a member before the interview day, and that they do not have any outstanding membership payments. The registration of membership payments may take over 30 days, so meanwhile you can spend the time waiting by getting to know the workspace and its users, so that you get the best possible start for your key membership and working on your own.

Comments are closed.