Yhdistys

Mistä oikein on kysymys?

Helsinki Hacklabin tavoitteena on ylläpitää Helsingissä työpajaa jossa jäsenet pystyvät rakentamaan erilaisia teknisiä projekteja yhdessä tai itse. Ajatuksena on myös harrastaa ideoidenvaihtoa ja muuta sosiaalista kanssakäymistä, pitää avoimia koulutustilaisuuksia ja tehdä materiaalin ja työkalujen yhteistilauksia. Inspiraationamme ovat lukuisat samankaltaiset tilat maailmalla, joita kutsutaan hakkeritiloiksi (eng. hackerspace) tai FabLabeiksi.

Tilan hankinnan helpottamiseksi pidettiin 17.1.2010 Helsinki Hacklab ry:n perustamiskokous. Yhdistyksen rekisteröinti saatiin päätökseen 22.4.2010, ja uuden tilan avaimet saatiin 23.6.2010. Tila avattiin jäsenten käyttöön heinäkuussa 2010. Tutustu tilaan Tilan esittely-sivulla.

Helsinki Hacklab ry on voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistys kerää jäseniltään 20 euron suuruista jäsenmaksua vuodelta. Erillistä liittymismaksua ei ole. Lisäksi jäsenillä on mahdollisuus saada 24/7 pääsy tilaan omalla avaimella 40 euron kuukausimaksua vastaan. Tällä ns. tilamaksulla katetaan yhdistyksen vuokraaman tilan ylläpitokustannukset.

Parhaiten saat tietoa toiminnastamme tutustumalla yhdistyksemme nettisivuihin tai tulemalla avoimeen jäseniltaamme (tiistaisin klo 18-21). Tervetuloa myös IRC-kanavallamme #helsinkihacklab @ IRCnet. Voit käyttää tähän esim. web-clienttia.

Missä Helsinki Hacklab sijaitsee?

Nilsiänkatu 10-14, B-rappu, 2. krs.
Google Maps-kartta
OpenStreetMap Kartta
Helsingin Seudun Liikenteen Reittiopas.

Läheistä Mäkelänkatua kulkevat esimerkiksi 7A ja 7B ratikat, sekä lukuisa 5*, 6* ja 7* sarjan busseja.  Sörnäisen Metro-asema on puolentoista kilometrin kävelymatkan päässä, kuten myös Pasilan asema.

Miten pääsen jäseneksi?

Ohjeet löytyvät liittymissivulta.

Säännöt

Yhdistyksen säännöt hyväksyttiin perustamiskokouksessa.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Jäsenrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste