Arduino-alkeiskurssi labilla 12.9. … 10.10.

Arduino-alkeiskurssi labilla 12.9. … 10.10.

Helsinki Hacklab järjestää paljon kysytyn Arduino-alkeiskurssin viitenä peräkkäisenä maanantaina alkaen 12.9. klo 18. Kurssi pidetään Helsinki Hacklabin tiloissa Pitäjänmäellä osoitteessa Takkatie 18.

Arduino-pinoTämä kurssi on maksullinen – mutta niinpä jokainen kurssilainen saa mukaansa monipuolisen Arduino-peruspaketin kätevässä säilytysrasiassa. Varustukseen kuuluu paitsi varsinainen Arduino-prosessorilauta (Arduino Uno R3), myös kätevä protoilu-kytkentäalusta, sille runsaasti kytkentäjohtoja ja rakenneosia – kytkimiä, ledejä, vastuksia sekä suuri joukko kehittyneempiä elektronisia moduleja kuten numeropadi, joystick, numeronäyttöjä, moottoreita, servoja, kommunikointimoduleja, sensoreita jne jne. Tällä paketilla ja kurssilta saaduilla opeilla pääsee vauhtiin ilman aikaisempaa kokemusta tai varusteita.

Mukaasi tarvitset oman läppärin jolla ohjelmoit oman Arduinosi. Käyntiin lähtöä vauhdittaa kun käyt ennakkoon lataamassa ja asentamassa koneellesi Arduino-kehitysympäristön täältä: https://www.arduino.cc/en/Main/Software. Asennus on helppo ja nopea toimenpide minkä jälkeen olet valmis heti aloittamaan. Tarvittaessa asennukseen saa myös apuja kurssin vetäjiltä. Aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista tai sulautetuista järjestelmistä ei kurssilla edellytetä, vaan kaikki lähtee alkeista liikkeelle.

Kurssille mahtuu n. 12 ensin ilmoittautunutta joten kannattaa toimia ripeästi, paikat täyttyvät äkkiä. Oman paikkasi varaat suorittamalla kurssimaksun hacklabin holvi-tilille täällä: https://holvi.com/shop/helsinkihacklab/product/b444d1910d50917aabe565095083147d/. KURSSI ON LOPPUUNMYYTY.

Kurssitiedotusta, kysymyksiä ja vastauksia: katso discourse-ketju.

Comments are closed.